BAĞIŞLI MEHMETÇİK İLKOKULU
Bağışlı Köyü 30110 Merkez/HAKKARİ

VİZYON

Gelecekte toplumda kendi kendine yetebilen,öncelikle duyarlı birer vatandaş,iyi bir anne yada baba olarak sosyal yaşamda öğrencilerimizi görebilmek.Ayrıca yetenekleri doğrultusunda okuyabileceği üniversiteden mezun olup mutluluk duyacağı bir işte çalışıyor olduklarını görmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seviyeli insanlar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tam Zamanlı

Tam Zamanlı